Despre Noi

Suntem o instituţie publică abilitată de către Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administraţiei Publice să organizăm programe de perfecţionare adresate personalului angajat în instituţiile publice şi altor persoane interesate.

Conform prevederilor legale în vigoare (Legea 188/1999, republicată în MOF 365/29.05.2007, HG nr. 1066/2008), funcţionarii publici, aleşii locali şi personalul contractual sunt obligaţi să urmeze anual forme de perfecţionare profesională, organizate de instituţii abilitate potrivit legii.

De asemenea vă putem oferi programe de perfecţionare şi la sediul instituţiei Dvs.

În acest sens veţi beneficia de asigurarea unui fundament de competenţe şi cunoştinţe în administraţia publică în conformitate cu modificările legislative, suprimând în acelaţi timp costurile de transport şi cazare. Pentru  realizarea programelor de perfecţionare la sediul instituţiei dumneavoastră veţi beneficia de o logistică în conformitate cu standardele europene şi ale managementului calitaţii ISO 9001/ 2000, iar procesul de formare va fi susţinut de cei mai pregătiţi formatori/ lectori din administraţia publică.

De la începutul activităţii sale, în 2003, Centrul Regional de Formare pentru Administraţia Publică Locală Timişoara a cunoscut o dezvoltare constantă, atât în ceea ce priveşte calitatea şi numărul programelor de perfecţionare organizate, cât şi în ceea ce priveşte eficienţa activităţii sale. Din anul 2003 până în prezent am organizat peste 1500 de programe de perfecționare și formare, având peste 20.000 de participanți și peste 300 de lectori/formatori din mediul universitar, din ministere, autorităţi centrale şi locale, precum şi specialişti din Europa.

Noutati
aprilie 2017

Precizări referitoare la programele de formare profesională/perfecționare pentru anul 2017 vor fi disponibile în curând!

Citeste mai departe

martie 2017

ELIBERARE CERTIFICATE ABSOLVIRE

Citeste mai departe

octombrie 2016 Citeste mai departe